De Industrieco. van Shanghai Zhenshi, Ltd.

 

Uw beste leverancier van de printermachines en materialen van het kwaliteits grote formaat van China 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Omdat wij aantrekkelijke aanbiedingen uitstekende prijzen hebben, maar ik vertelde vroeger u die wij verkiezen boven altijd het behandelen van u met het vertrouwen van beide paragraaf.

—— Mohamad

Zelfs werk ik aan andere machineorde die ik u vertelde, zal het in Mei komen.

—— SAI

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
ECO oplosmiddel Printer fabriek Toon Druktest

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Refretonic/Xenons
Aantal werknemers : 10~20
Jaarlijkse omzet : 500000-1000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Who wij zijn 

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd als professionele leverancier van groot formaatprinters, inkt en drukmaterialen in China. gevestigd in Shanghai China, zijn wij de machines van een groot formaatdruk en ondertekenen materiële fabrikant en distributie, zich specialiseert in printers en de materialenmedia van het groot formaat professionele teken. Wij foucus op de ontwikkeling van het productonderzoek en de verkoop van tekenmateriaal met strikte kwaliteits controlerende procedures, grote R&D-innovatiecapaciteit, uitstekende technische ondersteuning en prima klantenservicesysteem. Zhenshi is een belangrijke multinationale partner geworden en hebben geplaatstd goede verhouding met hun OEM partners in world.clients zijn tevreden met onze hoogte - kwaliteitsproducten en de superieure dienst. Zhenshi zal u absoluut een goede kans verstrekken om uw grote waarde te bereiken.

 

Onze doelstellingen

 

Bega om u te verstrekken de innovatieve en aangepaste producten, hoogste-rangschikt de dienst en juiste oplossingen om een waarde en een mogelijk voordeel op lange termijn tot stand te brengen. Volgens de verschillende behoeften van onze cliënten, hebben wij opstelling onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van producten en genoten van een hoge reputatie in de markt. Onze producten zijn verkocht aan Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Australië en andere landen en gebieden.

 

Wat wij doen

 

specialiseer me in de machine van de Groot formaatprinter en onderteken Vinyl (media van Inkjet van de groot formaat de digitale druk) productie en het verdelen. wij kunnen een brede waaier van digitale drukmachines en materialenproducten, van openlucht aan binnen, van ECO, oplosbare media aan media op basis van water aanbieden.

Nu, Zhenshi-omvatten de producten de oplosbare printer van Eco, Oplosbare printer, UVprinter, Sublimatieprinter, T-shirtprinter evenals soorten drukmaterialen zoals Zelfklevend Vinyl (Geperforeerd vinyl--Één maniervisie, Digitaal druk vinyl, Weerspiegelend vinyl, het vinyl van de kleurenplotter, Lamineringsfilm, Voor het drukken geschikt vloervinyl), Flex materiaal (Frontlit, Backlit, Blockout, Netwerk, Canvas, Mes met een laag bedekte substraatbanner, Reflctive-stof), vertoningsmateriaal (het synthetische document van pp), fotodocument, HUISDIEREN backlight vakje film,) de tribunes van de paneel (pvc-forex blad, acrylpmmablad, coroplastic, document schuimblad, aclucond,) vertoning (het Op een hoger niveau weergeven, duikt, x-Tribune, l-Tribune, y-Tribune) op, inkt, Document toepassingsband, de machine van het stempelgat, T-shirtoverdracht vinylenz.

 

Ontwikkelingsgeschiedenis

 

1. in 1996, Ingaand de reclameindustrie

2. in 1998, de eerste vastgestelde model oplosbare printer van XR7212 geproduceerd

3. in 1999, ontwikkelde het bedrijf zich om één van grootste fabrikanten van groot formaatprinters te zijn

4. in 2002, ingaand de industrie van drukmaterialen

5. in 2003, ontwikkelde ten eerste de 5m groot formaatprinter

6. in 2005, de Uitvoerbureau van Shanghai geopend

7. in 2008, Jaarlijks meer dan de reeksen die van 2000 materiaal drukken

8. in 2010, Ontwikkelde eco oplosbare printer en UVprinter

9. in 2013, om No.1 in de industrie van het drukmateriaal te zijn.

10.in 2014, het Bureauonafhankelijke van Shanghai van Zhongye

11.in 2015, de Industrieco. van Shanghai Zhenshi, Ltd registratie als professioneel drukmateriaal en de materialen voeren binnen bedrijf uit en door cliënt als kwaliteitsproducten en de goede dienst goedgekeurd. 

12, in 2016, zijn het geïnvesteerde catipal aandeel van 30% in drukmachine en flex de industrie beroemde fabrieken in ontwikkeling van met een laag bedekte bannertechonology en nu het een grote tendens voor hoogste-kwaliteitsmarkt geweest.

13. in 2017, komt meer dienst…

 

U bent welkom om zich bij ons aan te sluiten!  Werk voor tomorrrow samen!

 

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)